Тази събота Мастършеф  се лиши от още един талантлив хоби-готвач. Това

...
Тази събота Мастършеф  се лиши от още един талантлив хоби-готвач. Това
Коментари Харесай

Тоби Димова лее крокодилски сълзи в Мастършеф

Тази събота " Мастършеф "   се лиши от още един надарен хоби-готвач. Това бе 28-годишната фризьорка от Бургас – Тоби Димова. Още при започване на сезона Тоби показа, че желае да покаже на щерка си, че човек би трябвало да гони щастието си, без значение от компликациите по пътя. Тя следва този собствен принцип до самия завършек на присъединяване си и това я трансформира в един от най-обичаните кулинари в този сезон.

По време на предизвикването с кутиите Тоби влезе в „ Топ 3 “ със своята прясна паста с рак и миди. Имаше опция да взе участие и в динамичен мастър-клас, воден персонално от chef Любен Койчев. Провалът на тима й в отборната борба, обаче я изпрати на елиминация.

Журито сложи на хоби-готвачите задачата да създадат шедьовър от череши. За страдание опитът на Тоби да придаде на своята шоколадова сфера визията на череша се оказа изцяло несполучлив и фризьорката трябваше да върне престилката си. В борба за оставане в предаването против нея се изправи Мелят Емин, която направи „ обикновен “ опит с тарталети. В последна сметка шефовете взеха решение, че Тоби се е справила по-зле и тя напусна шоуто разплакана. Сълзи пророниха най-близката й другарка в шоуто - Лора и един от нейните съперник в кухнята - предприемачът от село Брезница Осман Пенд.

Chef Илиан Кустев я изпрати с думите: „ Тоби, ти пристигна в " Мастършеф "  със поръчката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня, ти в действителност преоткри себе си. Едва ли има тук различен участник, на който да съм се карал повече, и това е, тъй като те одобрявам. Беше първата, която влезе в „ Топ 10 “ и напълно малко не ти стигна, с цел да се докоснеш до огромната премия. “

„ Много съм признателна на " Мастършеф ", на всички хора, които срещнах тук. Благодаря на целия екип, който се грижеше за нас от самото начало и просто скърбя, че свърши “, показа през сълзи Тоби и добави: „ " Мастършеф "  е едно предизвикателство, което ти дава толкоз доста позитивна страст, толкоз доста заряд и толкоз доста те окуражи да следваш фантазиите си, че просто не мисля, че има друго предаване, което може да ти помогне толкоз. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР